Sztab Generalny
W niedalekiej przyszłości planujemy wprowadzić podział na sekcje. Jako, że narazie grupa liczy 11 członków powstaną tylko dwie. Pierwsza sekcja snajperska, druga szturmowa. Proszę o zamieszczanie w tym temacie kto do jakiej sekcji chciałby być przyłączony.
Hua!
No ja raczej na bank do szturmowej bo z MP5 to sobie nie posnajperze...chociaż..lufa precyzyjna jakaś na metr długa, może dłuższa, luneta i wio...xD
Ostatnio edytowany przez Ghost_69 (2011-02-19 20:03:34)
Starszy szeregowy
Ja na pewno pójdę do sekcji snajperskiej , a jeśli taka nie powstanie , z braku chętnych to i tak zostanę strzelcem wyborowy xD
Sztab Generalny
Mój sprzęt jest adekwatny do roli jaką będę odgrywał na zlotach... SZTURM
Wiem iż nawet oficjalnie nie dołączyłem do jednostki ale od razu chciałbym zadeklarować iż najlepiej czułbym się jako medyk rzecz jasna w sekcji szturmowej. Chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat.
Ostatnio edytowany przez Listek (2011-03-08 21:56:01)
Też chciałem być medykiem, dopóki nie zostałem w jakiejś dziurze, bez amunicji pod ostrzałem czterech replik..uratował mnie legendarny ząb świątka.xD
Sztab Generalny
Dokładnie... ale nie strasz chłopaka. Sam sie przekona, jak to jest jak będzie musiał nas na plecach nosić. ;D
Bawiłem się z kumplami w "Strażaka sama" więc do noszenia ludzi przyzwyczaiłem się oczywiście to nie to samo co noszenie pod ostrzałem typa z całym wyposażeniem ale przyzwyczaje się.
Sztab Generalny
No miejmy nadzieję. Pare strzelanek i szkoleń i będziesz smigał ;D
Sztab Generalny
Widzę, że dużo tych medyków nam się robi. Zsmucę Was mówiąc, że medyk tak naprawde ma przerąbane. Może niekoniecznie w Airsofcie, ale u nas na Strzelcu nikt sie nie pcha na medyka. Przyjdzie czas to przekonacie się dlaczego ;D
Jeżeli to coś związanego z bólem lub dużym wysiłkiem to powiem wam że przeszkadzać mi to nie będzie dodatkowo pośmiejecie się z moich okrzyków bojowych. Jeżeli chodzi o sekcję to należy zrobić coś dla snajperów bo jest ich dwóch więc mogliby dostawać zadania typu zwiad czy atakowanie wroga z flanki.
Sztab Generalny
No spoko spoko. Juz sie tak nie gorączkuj. Nasz Sztab Generalny nad wszystkim pracuje. Poza tym snajperstwo to nie jest takie 'hop siup' nawet w airsofcie. Trzeba trochę o tym poczytać, przeszkolić się, a przede wszystkim przygotować fizycznie, psychicznie i wizualnie. Bo niestety, a raczej stety, ale nasz niedoszły snajper Cichociemny zarówno jak ja ma 'jakies' Pojęcie o tym zagadnieniu. Nie jest ono duże, ale jest. Więc jeżeli za coś się bierzemy to pożądnie. Pomysł nie jest zły, ale chodzi o to ze my juz na to wpadliśmy.
Kubiak już postanowił że kupuje maskowanie, jest niski i naprawdę zajebiście pochłonięty air softem więc szykuje się polski airsoftowy Vasilij Zajcev xD
Sztab Generalny
No to się okaże. I bez bluzgów mi tu Panie Kolego. ;D (Mówię poważnie, na Forum nie przeklinaj)